Στελέχη

Το 1955, οι συνιδρυτές της εταιρείας, ο Arthur και η Shirley LeVin, εδραίωσαν την επιχείρησή τους βασισμένοι στη φιλοσοφία να νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους και να μοιράζονται με τους συνεργάτες τους. Σήμερα, η δεύτερη γενιά της οικογένειας LeVin, εμπνευσμένη από τις αξίες και την επιτυχία των έξι πρώτων δεκαετιών, οδήγησε την εταιρεία σε υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας, με την ίδια αφοσίωση, υπερηφάνεια, πάθος και σθένος.

 • ΚΑΘΥ ΚΑΣΣΙΝΤΙ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΛΣΤΟΝ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

  National Director

  Η Κάθυ ξεκίνησε την καριέρα της στην Άμεση Πώληση μερικώς απασχολούμενη, ενώ παράλληλα εργαζόταν με πλήρες ωράριο ως διευθύνουσα μιας ιδιωτικής κλινικής. Όταν με την Park Lane άρχισε να κερδίζει όσα κέρδιζε ως νοσοκόμα, εγκατέλειψε την καριέρα της. Η Κάθυ θεωρεί ότι η Park Lane προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία στον κλάδο.

 • ΤΟΜ ΤΖΑΝΤΣΟΝ, ΟΡΛΑΝΤΟ, ΦΛΟΡΙΔΑ

  Αντιπρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων

  Ο Τομ γνώρισε τεράστια επιτυχία στη σταδιοδρομία του, έχοντας χτίσει μια επιχείρηση στον χώρο της Άμεσης Πώλησης αξίας πολλών εκατομμυρίων, ενώ παράλληλα ήταν επικεφαλής και σε άλλες τέτοιου είδους επιχειρήσεις, τόσο στις Η.Π.Α. όσο και σε άλλες χώρες. Είναι παντρεμένος επί 30 χρόνια με την υπέροχη Κάρολ και έγινε μέλος της οικογένειας Park Lane λόγω της απίστευτης στάσης της εταιρείας αυτής να δίνει προβάδισμα στους ανθρώπους.

 • ΛΟΡΙ ΜΙΤΣΕΛ, ΓΚΟΥΝΤΓΙΑΡ, ΑΡΙΖΟΝΑ

  National Director of Executive Management

  Η Λόρι ντρεπόταν πάντα πάρα πολύ να μιλάει μπροστά σε κοινό κι έτσι ήταν απρόθυμη να δοκιμάσει να ασχοληθεί με την Άμεση Πώληση. Παρ’ όλα αυτά ανέβηκε στην ιεραρχία στον κλάδο της Άμεσης Πώλησης και πιστεύει ότι η κίνησή της να συνεργαστεί με την Park Lane ήταν η καλύτερη επιχειρηματική απόφαση που πήρε ποτέ.

 • ΝΑΝΣΙ ΣΑΜΕΡΣ, ΣΑΡΛΟΤ, Β. ΚΑΡΟΛΙΝΑ

  National Director

  Τριάντα χρόνια πείρας στην Άμεση Πώληση. Κατέκτησε την κορυφή σε επίπεδο πωλήσεων και εγγραφής νέων μελών. Επιπλέον, καθοδηγεί κινητοποιεί και εκπαιδεύει, ενώ έχει γράψει πολλά και σημαντικά άρθρα και εκπαιδευτικά προγράμματα.