Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ PARK LANE

Η εταιρεία Park Lane Jewelry ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1955 από τον Arthur και τη Shirley LeVin. Η Park Lane, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον χώρο της Άμεσης Πώλησης, διακρίνεται στον σχεδιασμό και την ποιότητα του κοσμήματος και παρέχει μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης για τους πελάτες της και την πιο γενναιόδωρη εγγύηση και πολιτική αντικατάστασης προϊόντων στην αγορά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Τα γενναιόδωρα προγράμματα επιβράβευσης για τα μέλη/συνεργάτες, οι επιβραβεύσεις για την Οικοδέσποινα καθώς και η ευελιξία να φτιάξετε το δικό σας ωράριο και να αυξήσετε τα κέρδη σας σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς, ίναι μόνο λίγα από τα εξαιρετικά κίνητρα που φέρνουν την εταιρεία Park Lane στην κορυφή της αγοράς. Όπως συνέβη και πριν από εξήντα χρόνια, τα πάντα ξεκινούν με το κόσμημα!

ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Το κόσμημα εκφράζει την ψυχική σας διάθεση, τη στάση σας στη ζωή, την προσωπικότητά σας. Ένα κόσμημα βάζει τη σφραγίδα σας στα ρούχα που φοράτε. Αν ψάχνετε να βρείτε το τέλειο δώρο, ένα κόσμημα εκτιμάται πάντα και είναι ό,τι πρέπει. Μπροστά στη μόδα και εξαιρετικά δουλεμένες στο χέρι, πολλές δημιουργίες της Park Lane είναι εμπνευσμένες από σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης. Φορέστε τα κοσμήματα της Park Lane με υπερηφάνεια και θα εκπέμπετε ομορφιά και αυτοπεποίθηση όπου κι αν πάτε!

View Our Ethical & Social Responsibility Practices